Graag een feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij doen allerhande feestjes. Meest gevraagd zijn natuurlijk de knutselverjaardagsfeestjes die Ateljee Hakuna Matata organiseert. Daarnaast denken wij ook aan onze toekomstige tieners. Geen knutselfeestje meer maar een knalfuif met hapjes, drankje en goede muziek? Zeker ook geen probleem!


Wanneer?

Op aanvraag

Wat & Prijs

Knutselfeestje (vanaf 4 jaar)

 De jarige kiest het thema, dit werken wij dan uit. Dit kan gaan van klei, dans, toneel, tekenen, schilderen. Alles wat mogelijk is. Voorbije feestjes waren al thema dieren, piraten, k3, cowboys,.... Wij zorgen voor de gekste dingen binnen het thema.

Daarnaast krijgen de kids verse pannenkoeken en een drankje. Foto's worden gemaakt en later doorgestuurd. De jarige beslist wanneer de pakjes worden opengedaan.

Wij vragen een minimum bedrag van € 150. In dit bedrag zit: 10 kinderen, verzekering, knutselmateriaal, pannenkoeken + drankje. Mocht uw feestje groter zijn geen probleem. Per bijkomende persoon is het € 15. Wij vragen een voorschot van € 75 om de datum vast te leggen. Dit op:

ASM BVBA
Lange Vesting 16
8200 Brugge
BE 12 0689 0782 9592
mededeling: VS datum feestje + naam kind


Knutselfeestje + Dans (vanaf 6 jaar)

De jarige kiest zelf een thema, daarrond maken we 1 activiteit. Na de pannenkoeken kunnen de kinderen naar de zaal en kunnen ze: vrij dansen, dans aangeleerd worden,... dit hangt af van de jarige. Wij vragen een minimum bedrag van € 190. In dit bedrag zit: 10 kinderen, verzekering, knutselmateriaal, pannenkoeken + drankje,  muziek, gebruik van de zaal. Boven de 10 kinderen is het € 15 per extra persoon. Wij vragen een voorschot van € 95 om de datum vast te leggen. Thema kan steeds zelf gekozen worden zowel van het knutselen als van de muziek. Dit op: 

ASM BVBA
Lange Vesting 16
8200 Brugge
BE 12 0689 0782 9592
mededeling: VS datum feestje + naam kind


Fuif (vanaf 10 jaar)

Kids komen op een zekere leeftijd dat ze liever hun verjaardag al dansend ingaan. Doordat er samenwerking is met Studio Matahari is ook een zaal beschikbaar. Wij zorgen voor de begeleiding en de supervisie. Ook voor de hapjes en drankjes en natuurlijk de muziek. Een 3 uur durende fuif met dans, spel,... hier beslist ook weer de jarige. Je kan natuurlijk altijd je feestje met een andere jarige organiseren.

Wij vragen een minimum van € 250 euro. In dit bedrag zit: 15 kinderen, muziek, hapjes, drankjes, verzekering, gebruik van de zaal. Hier vragen wij een minimum van 10 kinderen. Boven de 15 kinderen is het € 17 per extra persoon. Wij vragen een voorschot van € 100 om de datum vast te leggen. Dit op:
ASM BVBA
Lange Vesting 16
8200 Brugge
BE 12 0689 0782 9592
mededeling: VS datum feestje + naam kind


Reserveren kan hieronder. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw aanvraag.