Wie ben ik?

Mijn naam is Deborah, na veel babysitten en mijn vrijwilligerswerk in een jeugdatelier in Brugge ben ik afgestudeerd en vertrokken op mijn 6-jarige ontdekking in het buitenland.

In die 6 jaar heb ik veel creatieve breinen ontdekt....met name 'kinderen'...

Ik ben afgestudeerd in Toerisme en Recreatie en ben vertrokken voor een Spaanse hotelketen, inderdaad naar Spanje. Daar was ik animatrice ondermeer in de mini-club voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. Dit heb ik 6 jaar met hart en ziel beleefd, veel geleerd, want kinderen zijn een bron van kennis.

Nu terug te zijn in België wil ik eigenlijk mijn passie voor kinderwerk verderzetten. Er wordt al veel gedaan voor kinderen, maar we kunnen nog veel meer bereiken!!

Samen met mijn yoga- en dans studio 'Studio Matahari' die zich op dezelfde locatie bevindt, wil ik zowel aan kinderen als volwassenen de kans geven zich creatief te ontplooien, zich thuis te voelen, zelfvertrouwen op te bouwen en zich gewoon te amuseren!!!